sprint 2

                                                                         programma van eisen

programma van eisen

Programma van Eisen

  1. De smaak van baklava moet herkenbaar zijn in het ijs.
  2. Het ijs moet roomijs zijn en geen sorbet. Het moet dus een basispasta van room hebben.
  3. Je moet alle ingrediënten kunnen herkennen in het ijs.
  4. Je moet goed kunnen zien wat het ijs is. Bijvoorbeeld de naam van het ijs, het uiterlijk en de smaak.

Ingrediënten:

Honing

Dadels

Pistachenoten

Baklava

Basispasta

Suiker

Morfologische kaart 

Wij hadden een morfologische kaart gebruikt. Daarin kan je zien welke ingredienten wij hadden gemaakt en hoeveel van iets. Bijvoorbeeld bij suiker. Wij hadden suiker door de baklava maar ook honing dus ging hij daar tussen in. Wij hadden ook pistache en geen andere nootjes dus ging hij meer op pistache. Zo kun je al onze ingredienten van het ijs te zien en kan je het makkelijk na maken. 

Ijscomannen
Alle rechten voorbehouden 2023
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin